BAŞKAN AYSEL AKADEMİK DANIŞMAN İLE BİR ARAYA GELDİ

Burhaniye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aysel, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) "81 ile 81 Akademik Danışman Görevlendirme Projesi" kapsamında Balıkesir’de Görevlendirilen Bandırma Onyedi Eylül üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa SARI ile bir araya geldi.

Başkan Mustafa Aysel, 

Burhaniye Ticaret Odamızca GMKA 2018 Yılı Fizibilite Desteği Kapsamında Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Araştırma ekibi Prof. Dr. Altan LÖK  ve Doç. Dr. Aytaç ÖZGÜL tarafından fizibilite raporu hazırlanmıştır.

“Burhaniye ve Gömeç ilçeleri Dalış Turizmi Fizibilite Çalışması ile tespit edilen, Burhaniye ve Gömeç bölgesindeki  Yapay Resif atılmasına uygun sahalar, dalış turizmine uygun alanların (kaya dalışı, kıyı dalışı, tekne dalışı ), rüzgar sörfü alanlarında yapılacak projeleri hem yerinde görmek hem de birlikte değerlendirerek yol Haritası çizmek üzere Akademik Danışmanımız Prof. Dr Mustafa SARI ile bir araya geldiklerini ifade etti.   

Hayata geçirmeyi planladığımız Projelerimiz ile Bölge turizminin gelişimi 12 aya yayılması ve destinasyon haline gelmesi, yeni yatırımlara olanak sağlanması, yatırımlardan kaynaklı istihdam ile işsizliğin düşürülmesini amaçlıyoruz dedi.