İşe Devam Desteği-Küçük İşletme Can Suyu Kredisi

Burhaniye Ticaret Odası Küresel ölçekte yaşanan ve ülkemizi de etkileyen COVID-19 salgınının ekonomik hayata, üretim ve istihdama ilişkin olası hasarlarını en aza indirme hedefiyle üyelerimizle birebir temas haline geçerek  üyelerimizin sıkıntılarını ve çözüm önerilerini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimize ve resmi kurumlara aktararak çözüm aramaktadır.

Gerek 22 nisan Çarşamba günü, gerekse diğer TOBB toplantılarında; Kamu Bankalarımızca Esnaf ve Sanatkarlarımıza sunulan 25.000 tl tutarlı İşletme Kredisi ve  Esnaf Kart benzeri bir çalışmanın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimize bağlı Ticaret Odalarımıza kayıtlı üyelerimizin kullanımına sunmak amacı ile yapılan girişimler sonuç vermiştir.

Ticaret Odalarına kayıtlı şahıs firmalarının desteklenmesi amacıyla, HALKBANK tarafından, İşe Devam Desteği-Küçük İşletme Can Suyu Kredisi kapsamında üyelerimize Nakit İşletme Kredisi ve Paraf KOBİ Kart imkanı sunulacaktır;

Üyelerimiz Kredi başvurularını 27.04.2020 pazartesi tarihinden itibaren Halkbank.com.tr veya halkbankkobi.com.tr üzerinden gerçekleştirilecektir.

Bu çabaların karşısında ise özellikle sosyal medyada yer alan gerçek dışı bilgiler ve eleştiriler  bulunmaktadır. Sosyal medyadaki bilgi kirliliği bu gibi olağanüstü dönemlerde daha da artmaktadır. Bu zor dönemde Haksız eleştirilere aldırmadan  üyelerimizin istek ve sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.