Online Export Akademi Programı

T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından İhracat Genel Müdürlüğü bünyesinde kadın ve genç girişimcilerimize ihracat desteklerini daha iyi anlatabilmek, onların bu desteklerden daha fazla yararlanmalarını sağlayabilmek, ihracat destekleri anlamında yeni ihtiyaçlar ile kadın ve genç girişimcilerimizin rekabet avantajı sağlayabilecekleri sektörleri tespit edip, bu sayede de uluslararası rekabetçiliklerini ve e-ihracattan aldıkları payı artırabilmek, bu amaçla eğitimler vermek için “Kadın ve Genç Girişimciler İhracat Daire Başkanlığı” oluşturulduğu, böylelikle kadın ve genç girişimcilerimize daha hızlı, etkin hizmet verilmesi hedeflendiği ve yürütülen bu çalışmalar kapsamında, "Export Akademi-Kadın ve Genç Girişimci İhracatçı Yetiştirme Programı" oluşturulduğu bilgisi verilmiştir.

Bu çerçevede, T.C. Ticaret Bakanlığı ve UPS Hızlı Kargo Taşımacılığı A.Ş. (UPS) firması işbirliğinde gerçekleştirilen Online Export Akademi, Kadın ve Genç Girişimci İhracatçı Yetiştirme Programı Zoom Programı üzerinden 24 Haziran 2020, saat 10:00'da gerçekleştirilecektir.

Online Export Akademi Programı” gerçekleştirilecek programa https://ups.zoom.us/webinar/register/WN_nSHsd-pJRBuvTSpwO8kmBQ

linki aracılığıyla kayıt olunabilecektir.