Başkan Mustafa Aysel'den 8 Eylül Kurtuluş Günü Mesajı

Burhaniye Tİcaret Odası Başkanı Mustafa Aysel, Burhaniye’nin  düşman işgalinden kurtuluşunun 98’inci Yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Milli Mücadele, Anadolu'nun her karış toprağına Yüce Milletimizin mübarek kanı ve tertemiz alın teri akıtılarak tarihe yazılmış bir kahramanlık destanıdır.

Bizlerde, bu toprakların nasıl ne şartlarda kazanıldığını bilerek, ecdadın bu birlik ve beraberlik ruhunu daim kılmalıyız. Onların kararlılığı ve vatan savunmasındaki asil duruşu bizlere örnek olmalıdır. Bütün bunları bir emanet bilmeli ve emaneti yücelterek korumayı kendimize ilke edinmeliyiz.

Bu duygularla ,8 Eylül Burhaniye’nin Kurtuluş Günü'nde, Gazi Mustafa Kemal
Atatürk önderliğinde bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan, ülkemizin bağımsızlığı ve bütünlüğü uğrunda canlarını hiçe sayan aziz şehitlerimiz ile ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle, hayatta olan gazilerimizi de saygıyla anıyor, Burhaniye’ li hemşerilerimin 98. Kurtuluş Yıldönümünü kutluyorum.