BTO Heyeti Balıkesir’ de

Burhaniye Ticaret Odası heyeti çalışmalarına başladığı, Projelerinin takibi amacıyla gittiği Balıkesir’ de Kurum Ziyaretlerinde bulundu.

Heyet, Burhaniye ticaret odası Üyelerinin Büyük iş yeri ihtiyaçlarını temin etmek, Bölgenin ekonomik kalkınmasına paralel olarak istihdam yaratarak toplumun refahını artırmak amacıyla başlamış olduğu sanayi sitesi yapımı çalışmaları kapsamında Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Sadullah Özer’e ziyarette bulunarak bir araya geldi, görüşmede Orta Ölçekli Sanayi Sitesinin yapılacağı alan ile ilgili genel bir değerlendirmelerde bulunuldu.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Sadullah Özer ile yapılan görüşmede Burhaniye Tİcaret Odasının uzun bir süredir çaba sarf ettiği söz konusu sanayi sitesi alanı için BAKAN OLURU ile kamu yararı kararının verildiği sevinçle karşılandı.

Kamu Yararı Kararının alınmasında Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum nezdinde projeyi takip ederek bizzat ilgilenen Balıkesir Milletvekilimiz Sayın Adil Çelik Beyefendiye sunmuş olduğu katkılar için Burhaniye Tİcaret Odası olarak teşekkür ederiz. Sanayi sitesi Proje alanımız için alınan kamu yararı kararı ile sanayi sitesi projemizin önündeki büyük bir engelde kalkmış oldu..

Burhaniye Ticaret Odası Sanayicinin, girişimcinin ve ülkenin kalkınmasına katkı sunan tüm yatırımcı üyelerinin yanında. Emeğiyle alın teri döken iş ve aş imkanı sağlayan üyelerinin gücüne güç katmak için elinden gelenin fazlasını yapmaya devam ediyor.