TÜVTÜRK ARAÇ MUAYENELERİ 2021 YILINDA BURHANİYE’DE DEVAM EDİYOR.

Burhaniye Ticaret Odamızca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’mız ile yapılan yazışmalar ve TÜVTÜRK’ün Balıkesir yetkili temsilcisi olan  2 K Taşıt Muayene İstasyonları A.Ş. (Tüv Türk A.Ş. İş Ortağı) ile yapılan görüşmeler neticesinde TÜVTÜRK 2020 yılında olduğu gibi 2021 yılında da İlçemizde yaz aylarında artan araç muayene talebine cevap verebilmek için   Gezici araç muayene istasyonları ile  ilçemizde hizmet vermeye devam edecek.
1) Otomobil, kamyonet  ve Minibüs için (ağır vasıta araçlar hariç) 
•    29 Mayıs 2021 Cumartesi
•    26 Haziran 2021 Cumartesi
•    17 Temmuz 2021 Cumartesi 
•    14 Ağustos 2021 Cumartesi 
•    11 Eylül 2021 Cumartesi 
günlerinde Gezici araç muayene istasyonu ilçemizde ( Burhaniye Küçük Sanayi Sitesi içerisi Sosyal Tesisler yanı )  adresinde hizmet verecektir. Araçlarını vize yaptırmak isteyen Otomobil, kamyonet ve Minibüs (ağır vasıta araçlar hariç) taşıt sahipleri müracaatları TÜVTÜRK web sitesi üzerinden https://www.tuvturk.com.tr/ yapacaklardır.
2) Traktör ve Motosikletler için ön talep Burhaniye Şoförler Odamız tarafından toplanacak. Traktör ve Motosikletini vize yaptırmak isteyenler 4221381 numaralı telefonu arayarak
o    İsim
o    soyisim
o    araç plakası
o    telefon bilgilerini verecekler ön talep oluşturacaklardır.
Talep miktarı 64 vasıta olduğunda TÜVTÜRK’ün Balıkesir yetkili temsilcisi olan 2K Taşıt Muayene İstasyonları İşletim A.Ş yetkilileri ilçemize gelerek Traktör ve Motosikletlerin ( Burhaniye Küçük Sanayi Sitesi içerisi Sosyal Tesisler yanı ) adresinde muayenelerini gerçekleştireceklerdir.