Burhaniye 32. Ören Turizm ve Sanat Festivali düzenlendi.

Burhaniye Belediyesinin organize ettiği 32. Ören Turizm ve Sanat Festivali Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen  “ Denizler Isınırken Turizm-Müsilaj-Gelecek “ konulu panel büyük ilgi gördü.

Burhaniye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa AYSEL’in moderatörlüğünü yaptığı panelde Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekan V. Prof.Dr. Mustafa SARI, Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç.Dr.Sabriye ÇELİK UĞUZ konuşmacı olarak panele katıldılar.

Panelde Konuşan Burhaniye Ticaret Odası Başkanı Mustafa Aysel, 32. Ören Turizm ve Sanat Festivali etkinliklerine katılan panelistlere teşekkür ederek sözlerine başladı.

Burhaniye Ticaret Odası olarak Burhaniye Belediyesi 32. Ören Turizm ve Sanat Festivali kapsamında düzenlediğimiz panelde denizlerdeki canlı çeşitliliğinin azalması ve buna bağlı doğabilecek sorunlar ele alınmış aynı zamanda Marmara denizinde görülen müsilaj ile ilgili de sebep olan etmenler ve devam etmesi halinde doğacak sorunlar detaylı olarak izleyicilerimize anlatıldı.

Program sonunda Burhaniye Belediyesinin plaket töreniyle panelistlerimiz hatıra fotoğrafı çektirerek program sona erdi .