Page 12 - E-dergi 2022 Nisan
P. 12
H A B E R
Sofralık Zeytin Duyusal Analizi Eğitimi
Odamızda Gerçekleşti.
Burhaniye Ticaret Odası ve Eğitimin ikinci gününde Dr. Şahnur
Zeytinyağı Akademisi’nin Irmak tarafından Sofralık Zeytin
organizasyonları ile 19– 20 Duyusal Analizi Konusunu ve
Mart 2022 tarihlerinde Sofralık uygulamayı esasları hakkında
Zeytin Duyusal Analiz Eğitimi bilgilendirme yapıldı. Ardından doğru
gerçekleşti. ve yanlış uygulamaların zeytin
Teorik eğitimlerin online üzerindeki etkilerinin duyusal analiz
olarak verildiği ilk günde, yöntemiyle nasıl anlaşılması gerektiği
Zeytinyağı Akademisi konusunda katılımcılara bir tam gün
Yönetim Kurulu Başkanı boyunca bilgi verilerek sofralık zeytinin
Abidin Tatlı iki günlük eğitimin kalite kriterlerinin temel özellikleri
içeriği ve sofralık zeytin tadımı anlatıldı.
ile ilgili genel bilgilerde Eğitim programının ardından Sertifika
bulundu. Töreni ve Kapanış bölümüne geçildi. iki
Sabahki oturumda Dr. Şahnur gündür çetin bir uygulama sonuncunda
Irmak Sofralık Zeytin İşleme bilgilerini revize eden katılımcılara
Tekniklerine Genel Bir Bakış Burhaniye Ticaret Odası Yönetim
ve Gıdalarda Duyusal Analiz Kurulu Başkanı Mustafa AYSEL,
Teknikleri konularını hakkında Zeytinyağı Akademisi Yönetim Kurulu
katılımcılara bilgilendirme Başkanı Abidin TATLI, Burhaniye
yaptı. Ticaret Odası Duyusal Analiz Panel
Öğleden sonra gerçekleşen Başkanı Dr. Dilşen OKTAY ERTEM,
oturumda ise Dr. Ferişte Zeytinyağı Akademisi Sofralık Zeytin
Öztürk Güngör Sofralık Zeytin Duyusal Analizi Eğitimleri Başkanı Dr.
Duyusal Analizi Temel Bilgileri Şahnur IRMAK’ın katılımları ile Başarı
konusun da katılımcıları Belgeleri verildi.
bilgilendirmede bulundu.
1 3 N i s a n 2 0 2 2 / B u r h a n i y e T i c a r e t O d a s ı