Teknoloji Buluşmaları Balıkesir’de Gerçekleşti.

E ticaretSEM ve E ticaret Merkezi A.Ş tarafından gerçekleştirilen Türkiye Teknoloji Buluşmalarının bu yılki ana konusu “KOBİ'ler için Dijital Dönüşüm, E-ticaret ve E-ihracat". Ticaret Bakanlığımızın ve TOBB himayelerinde, Vodafone ve Akbank ana sponsorluğunda Balıkesir Ticaret Odası, Balıkesir Sanayi Odası ve Balıkesir Ticaret Borsası ev sahipliğinde 4 Mayıs 2019, Cumartesi günü saat 10:00'da, Balıkesir Avlu Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK, Balıkesir Valisi Ersin YAZICI, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, BTO Başkanı Rahmi KULA, Vodafone Türkiye CEO’su Colman DEEGAN, Vodafone İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin ve TOBB E-Ticaret Sektör Meclisi Başkan Yardımcısı Merter ÖZDEMİR’in açılış konuşmalarıyla başladı.

Açılış konuşmalarının ardından etkinliğin ilk panelinde Vodafone İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem BAKİLER ŞAHİN’in moderatörlüğünde “Başarılı KOBİ Örnekleri” başlığı altında Göçmen Börek Kurucusu İlker Can DÖNMEZ, Sabah Gazetesi KOBİ Editörü Metin CAN, Onnet Bilişim Kurucu Mustafa Serkan KUBİLAY, Asemon Gıda Kurucu Ortakları Sedat ÇAKAN ve Mustafa BİROL gelişen dijital sektörlerde başarılı yolculukları hakkında ilham veren paylaşımlarda bulundu.

Panelin hemen arkasından Vodafone Kıdemli Pazarlama Müdürü Ayşe FIÇI etkileşimli ve anlık olarak Balıkesirli girişimcilerin dijital skor ölçümünü gerçekleştirdi. Etkinliğin ikinci panelinde ise Merter ÖZDEMİR‘in moderatörlüğünde ininal CEO’su Ömer SUNER, ePttAVM CEO’su Hakan ÇEVİKOĞLU ve Oplog CEO’su Halit DEVELİOĞLU e-ihracatın geleceğini mercek altına aldı.

Sonrasında ise dijital dünyanın önde gelen başarılı oyuncularının sunumlarına sahne olan Türkiye Teknoloji Buluşmaları’nda sırasıyla Ideasoft İş Ortakları Müdürü Eray ŞENTÜRK, sahibinden.com Kurumsal Pazarlama Direktörü Ongun ÖZDEMİR, Entegra Pazarlama Yöneticisi Birkan TÜZER, Eres Medya CEO’su Yılmaz ERES, Goodjob Marka Mühendisi Ömürden SEZGİN sunumları ile katılımcılara dijital yetenekleri kullanarak markalarını ve gelirlerini büyütmeleri adına değerli bilgiler verdi.

Programa odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mutafa AYSEL , Meclis Başkanı Hasan VAROL, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erhan İNAM, Genel Sekreter Ersel PAZARBAŞI katılım sağladı.