30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. Yıl Dönümünü Gururla Kutluyoruz

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. Yıl Dönümünü Gururla Kutluyoruz!

Bugün, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin simgesi ve kahramanlık destanının yazıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünü coşku ve gurur içinde kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ve milletimizin özverili mücadelesi sonucunda kazanılan bu zafer, bizlere bağımsızlık ve özgürlük bilincini kazandırmıştır.

30 Ağustos, sadece bir zafer değil, aynı zamanda vatan sevgisinin, kahramanlığın ve ulusal birliğin sembolüdür. Bu özel günün anısına, milletimizin tüm fertlerini ve bu uğurda canını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Bu büyük günün coşkusunu ve anlamını hep birlikte yaşamak, geleceğe daha güçlü ve umutlu bakmak için bir aradayız. 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız, ülkemize barış, huzur ve refah getirsin.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor; milletimizin Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Hasan Varol
Burhaniye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı