10. WORLD ECOMMERCE FORUM Hakkında

Sayın Üyemiz,

Worldef firması Haziran ayında “10. WORLD ECOMMERCE FORUM” isimli bir organizasyon düzenlenmektedir. E-ticaret ve e-ihracat paydaşlarının (Pazar yerleri, servis sağlayıcıları, entegrasyon firmaları, lojistik firmaları, kamu kurumları vb.) yer aldığı bu fuarda GÜNEY MARMARA KALKINMA AJANSI bir stant ile yer almayı planlamaktadır. Bu  forumda, hali hazırda e-ticaret/e-ihracat yapan ya da başlamak isteyen ve orada bulunan paydaşlar ile iletişim kurarak bu faaliyetlerini daha ileriye taşıyabilecek potansiyelde şirketler de Ajans standı altında yer alabilecek.

Firmalar için katılmanın artısı, yerel ve uluslararası pazar yerlerinin temsilcileri ile doğrudan iletişime geçebilecek olmaları, güncel trendler hakkında bilgi edinebilecek olmaları ve diğer satıcı ve alıcılar ile lojistik firmaları, entegrasyon yazılım firmaları gibi firmalar ile görüşmeler yapabilecek olmalarıdır.  Yanı sıra fuarda düzenlenen panel ve workshop listesine ise ekten ulaşabilirsiniz.  Katılmak isterseniz de Güney Marmara Kalkınma Ajansı adı altında kurulacak stantta yer alabilir ya da yalnızca misafir olarak fuarı ziyaret edebilirsiniz. Fuar girişi için gerekli olan ücretsiz bileti nasıl alabileceğinize aşağıda yer verilmiştir.

GÜNEY MARMARA KALKINMA AJANSI’na özel tanımlanan ücretsiz giriş bileti fırsatından yararlanmak için; aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

  1. https://worldef.net/etkinlikler/world-ecommerce-forum-istanbul-2023/bilet-al/ adresine giriş yapınız.
  2. Giriş Bileti altında yer alan “Satın Al” butonunu tıklayınız.
  3. “Satın Al” butonunu tıkladıktan sonra çıkan panelde kupon ekle diyerek belirlenen (GMKA100) kupon kodunu yazınız ve “Kupon Kullan” butonuna tıklayın.
  4. Kupon kodundan sonraki aşamada ödeme tutarınız 0 TL olarak görünecektir. “Ödeme Sayfasına Git” butonunu tıklayarak ilgili yerleri doldurarak satın alma işlemenizi tamamlayınız.
  5. “Bilet işleminiz başarıyla tamamlandı” mesajından sonra size özel tanımlanmış QR kodlu biletiniz en kısa süre mail adresinize gönderilecektir.

Etkinlikle ilgili daha fazla bilgi için: https://worldef.net/etkinlikler/world-ecommerce-forum-istanbul-2023/

WORLDEF FUAR KONU BAŞLIKLARI: TIKLAYINIZ 

İLETİŞİM İÇİN:   

SERPİL DURMUŞ : 

MAİL: syildiz@gmka.gov.tr 

TELEFON: ‎0 542 618 34 82