2. EİT KAMU VE ÖZEL SEKTÖR ENERJİ VE PETROKİMYA KONSORSİYUMU HK.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda, İran Ticaret Sanayiler Madenler ve Tarım Odası tarafından, 2-3 Aralık 2018 tarihlerinde, Tahran’da, 2. EİT Kamu ve Özel Sektör Enerji – Petrokimya Konsorsiyumu/Şirketleri etkinliğinin düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu etkinliğe İran’da petrol ve enerji konularının önde gelen bürokratları ve yetkilileri, bölge Odaların temsilcileri, bölge ülkelerin Büyükelçileri, İslam Kalkınma Bankası ve Asya Kalkınma Bankası yetkilileri ile İran Şirketlerinin üst düzey temsilcilerinin katılımlarının beklendiği ifade edilmektedir.

Etkinliğin taslak gündemi ve etkinlikle ilgili önemli bilgiler veren kavram kâğıdı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği web sitesinin (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslararası İş İmkânları – Ülke Duyuruları – İran bölümünde yer almaktadır.

Konuyla ilgili detaylı bilgi ve katılım bildirmek için Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Genel Sekreterliği ve EİT TSO İran Ulusal Komitesi ile irtibata geçilebilir.

Üyelerimize duyurulur.

EİT TSO İletişim E-posta: ecocci@tobb.org.tr

Tel: 0 212 924 39 73

EİT TSO İran Ulusal Komitesi İletişim E-posta: ecochamber@gmail.com

Tel: +98 21 8573253