2024 Yılının "Emekliler Yılı" Olarak İlan Edilmesi Nedeniyle Tüm Emeklilere Özel Hizmetler ve Avantajlar Sunmak Üzere Firmaları Kampanyamıza Katılmaya Davet Ediyoruz!

Değerli Üyelerimiz,

2024 yılı, ülkemizde "Emekliler Yılı" olarak ilan edilmiştir. Bu önemli yılda, Burhaniye Ticaret Odası olarak emeklilerimize özel hizmetler ve avantajlar sunmayı amaçlayan kapsamlı bir kampanya başlatıyoruz. Amacımız, emeklilerimizin sağlık, eğitim, kültür, sosyal ve ekonomik alandaki ihtiyaçlarını karşılayarak yaşam kalitelerini artırmaktır.

Bu doğrultuda, kampanyamıza katılacak ve emeklilere yönelik özel hizmetler ve avantajlar sunacak firmalar arıyoruz. Kampanyaya katılarak siz de bu önemli sosyal sorumluluk projesinde yer alabilir, emeklilerimize destek olabilir ve firmanızın prestijini artırabilirsiniz. Kampanyaya vereceğiniz destek ile elde edebileceğiniz bazı avantajlar şunlardır:

1. Sosyal Sorumluluk Katkısı

Kampanyaya katılarak topluma olan katkınızı artırabilir ve firmanızın sosyal sorumluluk projelerinde aktif bir rol oynadığını gösterebilirsiniz. Bu, toplum nezdinde firmanızın imajını güçlendirecek ve emeklilere sağladığınız destekle takdir toplayacaksınız.

1. Geniş Kitlelere Ulaşma

Hem emekliler hem de onların aileleri ve çevreleri tarafından daha fazla tanınma fırsatları elde edersiniz.

1. İşbirlikleri ve Ağ Gelişimi

Diğer firmalar ve kurumlarla işbirliği yapma fırsatı elde edebilir. Bu sayede iş ağınızı genişletebilirsiniz. Ortak projeler ve etkinlikler, firmanızın sektördeki konumunu güçlendirecek ve yeni iş fırsatları yaratacaktır.

Başvuru ve Katılım:

Kampanyaya katılmak isteyen firmalarımızın, aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanarak başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Başvurularınızda sunmayı planladığınız hizmet ve avantajları detaylandırmanızı rica ediyoruz.

İletişim Bilgileri:

Telefon:  0 266 422 1044

E-posta: bilgi@burhaniyeto.org.tr

Son Başvuru Tarihi:

Başvurularınızı en geç 10.07.2024 tarihine kadar yapmanız gerekmektedir.

Birlikte, emeklilerimizin yaşam kalitesini artırmak ve toplumumuza değer katmak için bu önemli projede yer alalım. Katılım ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Burhaniye Ticaret Odası Yönetim Kurulu