ABD'NİN İRAN POLİTİKASI VE İRAN YAPTIRIMLARI HAKKINDA TOPLANTI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan yazıda, Birliğin, ABD Ankara Büyükelçiliği ve ABD Ticaret Odası işbirliğinde, 19 Temmuz 2018 Perşembe günü, saat 18:30'da TOBB İkiz Kuleler'de, ABD Hazine ve Dışişleri Bakanlığı yetkililerinin katılımı ile bir çalışma yemeği gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Söz konusu çalışma yemeğinde ABD Hazine Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı yetkilileri tarafından ABD'nin İran politikası ve İran yaptırımları hakkında bilgiler verilmesi öngörüldüğü belirtilmiştir.

Katılımcıların aşağıda detayı bulunan linkte ve Birliğin web sitesinin (www.tobb.org.tr) "Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Ülke Duyuruları-İran ve ABD" bölümünde yer alan katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak, 17 Temmuz 2018 Salı günü mesai bitimine kadar Birliğe e-posta yoluyla (iran@tobb.org.tr) iletmeleri gerektiği belirtilmiştir.

Üyelerimize duyurulur.

KATILIM FORMU İÇİN TIKLAYINIZ