BREZİLYA YATIRIM FORUMU-2021

Brezilya Hükümeti, Interamerican Kalkınma Bankası (Interamerican Development Bank-IDB) ve Brezilya Yatırım Teşvik Ajansı (APEX-Brasil) tarafından 31 Mayıs-1 Haziran 2021 tarihlerinde Brezilya'nın Sao Paulo şehrinde, Transamerica Oteli'nde "Brezilya Yatırım Forumu-2021 (BIF2021)"in gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, söz konusu Forum'un, Brezilya'nın federal ve yerel düzeyde üst düzey hükümet yetkilileri, büyük şirket yöneticileri, akademi ve basın yayın temsilcileri ile karar alıcıları bir araya getiren, yabancı yatırım alanında Latin Amerika'daki en büyük organizasyon olduğu belirtilmektedir. Forum'da bu yıl, tarım, enerji, altyapı, inovasyon, sağlık ve teknoloji sektörlerinde yatırım fırsatlarının değerlendirileceği ifade edilmektedir.

Ayrıca, bu yıl Forum'un, hem yüzyüze hem de online olarak hibrid şekilde olacağı bildirilmekte olup, Forum'da hükümet yetkilileri, çok uluslu şirketlerin CEO'ları, üst düzey panellere ve Brezilya'daki yatırıma açık kamu-özel sektör proje sunumlarına yer verileceği belirtilmektedir.

Bahsi geçen Brezilya Yatırım Forumu-2021'e ilişkin detaylı bilgilere www.brasilinvestment.com adresinden ulaşılabilmektedir.