BTO Heyeti Burhaniye Ticaret Odası Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde Düzenlenen Engelliler Haftası Farkındalık Programı’na Katıldı.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası Farkındalık Programı’na Burhaniye Ticaret Odası’nı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aysel, Meclis Başkanı Hasan Varol ve Genel Sekreter Ersel Pazarbaşı katılmıştır. Program İlçe Kaymakamı Sayın İlyas MEMİŞ, İlçe Emniyet Müdürü Sayın Yasin DİKMETAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Bora ZİHNİ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Talip KARPINAR, tüm resmi-özel kurum ve daire amirlerinin katılımı ile gerçekleşti.

İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile programa başlandı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Burhaniye Ticaret Odası Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğretmenlerinden Mehmet BARAN yaptı. Akabinde öğrenciler dans gösterileri ve ritim gösterisiyle programa devam edildi. Program okulun öğretmenlerinden oluşan öğretmen korosu ve ilçemiz müzik öğretmenlerinden oluşan öğretmenler orkestrasının seslendirdiği şarkılarla sona erdi.