BTO'da Panelist Adayları Uygunluk Sertifikalarını Aldı.

Burhaniye Ticaret Odası’n da sertifika töreni için bir araya gelen katılımcılar belgelerini Burhaniye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aysel ve eğitimi veren panel lideri Dr. Dilşen Oktay Ertem’den aldılar. Yapılan çalışmaların sonucun da eğitime katılanların tamamının başarılı olmasından mutluluk duyduklarını belirten Mustafa Aysel, panelin Burhaniye ile Gömeç’e ve ülkemize hayırlı olmasını dilediğini söyledi.
 Panel lideri Dr. Dilşen Oktay Ertem de katılımcıların motivasyonu ve çalışmalara olan ilgileri sonucu alınan sonuçtan memnun olduğunu, natürel zeytinyağları duyusal analizi panelinin akreditasyon ve uluslararası tanınırlığı için çalışmalara devam edeceklerini belirterek “Bu daha başlangıç, esas panel kurulumu şimdi başlıyor” ifadelerini kullandı.