Burhaniye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Varol ve Meclis Başkanı Erhan İnam'dan Gömeç Keremköy Festivaline Ziyaret

Burhaniye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Varol ve Meclis Başkanı Erhan İnam bu yıl Gömeç'te 3.'sü düzenlenen Uluslararası Keremköy festivaline katılım sağladılar.

Bu yıl Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Gömeç Belediyesi ortaklığıyla 3.'sü düzenlenen Gömeç Uluslararası Keremköy Festivali'nde etkinlikler, Türkiye Mimarlar Odası Başkanı Zeynep Eres Özdoğan’ın sunumuyla başladı. Ardından stant ziyaretleri ve keşkek ikramı yapıldı. Etkinliklere eş zamanlı olarak gerçekleşen atölyelerde bir yandan ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Ekmek yapım atölyesinden Balıkesir Kolonyası yapımı parfüm ve mum yapım atölyelerine kadar çeşitli atölyeler gece boyu devam etti. Festivalin ilk gününün kapanışı ise Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Belediye Konservatuvarı’nın sahnesiyle gerçekleşti. Sahne performansları, festivale farklı ilçelerden de katılım sağlayan 7’den 70’e herkesin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Festivale farklı ilçelerden katılan ziyaretçiler bir yandan stant ziyaretleri yapıp bir yandan da kurulan atölyelere katılım sağlarken, gün boyu süren festival akışındaki programlara eşlik ettiler.

Burhaniye Ticaret Odası adına festivale katılım sağlayan Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Varol ve Meclis Başkanı Erhan İnam'dan oluşan heyet, etkinlikte stant kuran oda üyelerinden Ali Dolay - Flamingo Kozmetik ve Mehmet Can Aytekin - Canemre Gıda'ın stantlarına da ziyarette bulundular.