BURHANİYE TİCARET ODASI’NDAN PERSONEL ALIM İLANI

ADAYDA ARANACAK NİTELİKLER

  • T.C. Vatandaşı Olmak
  • Kamu Haklarından Mahrum Olmamak
  • 26/09/2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesine belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak
  • En az ilköğretim mezunu,
  • Kamu hizmeti verebilecek düzeyde ve sabıkası olmayan,
  • Kalite Yönetim Sistemi ve Müşteri Memnuniyeti konusunda kendi görev kapsamında bilgili,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı,
  • En az B seviyesinde sürücü Belgesi sahibi olmak
  • Askerlik ile ilişiği bulunmayan.
  • Hızlı ve sağlıklı karar verebilme yeteneğine sahip,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut yahut akıl hastalığı bulunmamak
  • Esnek çalışma saatlerine ve yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek
  • Takım çalışmasına yatkın

 

Görev tanımı;

 

Oda Hizmet Binasının tüm katlarını içerecek şekilde odaları, koridorları, merdivenleri, korkuluklar, lavabo, eğitim salonları, toplantı odaları, depoları, arşivi, bina girişi vb. yerlerin rutin bakımlarının ve temizliklerinin yapılması ve düzenlemesi ile birlikte bina içinde bulunan çöplerinin toplaması “Hizmetlinin” esas görevlerdendir.

Aşırı hava olayları olduğu günlerde; hizmet binasında hasar olup olmadığını kontrol eder, hasar var ise Genel Sekreteri bilgilendirir.

Hizmet binasının tüm katlarını içerecek detaylı temizliği ayda bir defa (meclis ve meslek komiteleri toplantıları öncesi ve sonrası) yapar. Detaylı temizliği, anormal şartların (atmosferik olaylar, inşaat vb.) yaşanması halinde olayın bitiminde hemen yapar.

Hizmet binasının merdivenlerini ve korkuluklarını, koridorlarını, odalarını, pencere ve pervazlarını, lavabolarını, eğitim ve toplantı salonlarını, arşivini ve depolarını, tuvalet ve lavabolarını her gün kontrol eder haftada bir genel olarak temizler, günlük kontrollerde temizlik gereken yerleri gün içinde temizler. Hizmet katı (2. Kat), yönetici ve organizasyon katlarında (3. Kat) bu temizlikleri her gün sabahtan yapar. 

Oda Hizmet Binası ile eklentilerini, oda ve çalışma alanlarını mevsim ve havanın durumuna gerektiğinde sabahtan ya da iş çıkışı öncesi havalandırır.

Oda Hizmet Binasına ait bina ve eklentilerindeki tesisatı (su, elektrik vb.) haftada bir gözden geçirir ve bunlardaki eksiklikler ile malzeme noksanlıklarını ve arızaları birim amirlerine bildirir. 

Temizlikte kullanılan ekipman ve malzemelerin stoklarını ayda bir kontrol eder, eksikleri satın almaya bildirir.

Ekipman Bakımı ve Kullanımı

Görevi sırasında zarar görebilecek eşya, makine, teçhizat ve aletlerin korunmasına yönelik önlemlerin alır.

Görevini yerine getirirken kullandığı makine, teçhizat ve aletlerin etkin olmasını ve sürekli kullanımda kalmasını sağlar, enerjisi biten bataryaları değiştirerek cihazları çalışır halde tutar, diğer malzemeleri verimli kullanır, temiz ve düzenli tutar, korur ve bunların arızalarını ilgili amirlerine iletir.

Temizlik ve bakım işlerini yaparken kullandığı malzemelerin mevcudu bitmeden amirlerine bilgi verir ve bu ekipmanın ve temizlik – bakım görevlerinin sürekli yapılmasını sağlar. 

Bina içinde bulunan çiçeklerin bakımını yapmak ve iki günde bir sulamak.

 

AĞIRLAMA VE İKRAM GÖREVLERİ

Odanın misafirleri, yöneticiler ve personel için ağırlama ve ikram görevleri aşağıdaki gibi icra eder.

Sunumların (Yiyecek İçecek) Hazırlanması ve Sunulması

Her mesai başlangıcında mutfak bölümünde çay demleme ve yenileme, kahve yapma vb. işini yapar.

Konuklar ve çalışanlar için yiyecekleri (pasta vb. ikramlar) dış etkilerden korunacak ve taze tutacak şekilde kapalı ortamda muhafaza eder.

Sunumları ve içecekleri kişiye özel tabak ve diğer servis araçları ile sunar.

Organizasyon olan günlerde, yiyecek ve içecekler için ihtiyaçları tespit eder ve birim amirine bildirir. Gerekli hallerde tedarik işlerinde görev alır.

Personelin ve hizmet için odamıza gelenler için tercihlerini sorar ve buna göre servis yapar.

Yiyecek ve içecekler için stokları haftada bir kontrol eder, eksiklikler var ise bunların tedarik edilmesi amacı ile Genel Sekretere istekte bulunur.

 

OFİS VE KURYE GÖREVLERİ

Hizmetli, günlük rutin işlerinin dışında diğer personele yardım eder. Bunlar;

Evrak, kırtasiye, malzeme vb. dokümanların, her türlü eşyanın ilgili birimler arasında veya gereken yerlere taşınmasını, getirip götürülmesi işlemlerini yapar,

Gerektiğinde fotokopi işlerini yürütür, teksir ve basılı kağıtların toplanması, tasnifi, ambalajlanması vb. işleri yapar.

Oda Hizmet Binası İlan Panosu ve Duvarları ile Ön cepheye ve Bayrak direğine asılması gereken Bayrak, Flama, Resim, ilan, Duyuru vb. gerekli yerlere asar ve tekrar kullanılacak olanları toplayarak muhafaza eder.

Üye ihtiyaç – beklenti memnuniyet anketlerini uygular ve üyelerden sözlü olarak aldığı geri bildirimleri Akreditasyon Sorumlusuna iletir.

TESİS GÜVENLİK GÖREVLERİ

Odanın mesai saatinden önce hizmete açılıp mesai saati bitiminden sonra tesisteki gerekli güvenlik kontrollerini yaparak odanın kapatılmasını sağlamak.

Oda Hizmet Binasının günlük kullanılan ve temizlenmesi gereken odaları ile koridorların temizliğini yaptıktan sonra, açık pencerelerini kapatır, Hizmet Binasının Güvenlik sistemini (Kamera vs.) kontrol edip devreye alır, gereksiz açık ışıklarını, muslukları vb. kapatır, kapıları kilitler.

BAĞLI BULUNDUĞU BİRİM

  1. Hizmetli, görev ve yetkilerinden dolayı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Sekretere karşı sorumludur.
  2. Hizmetli, Oda Yetkililerince Oda Hizmet Binası içinde ve Dışında yapılması için verilen diğer görevleri yerine getirmekle sorumludur. 

Üst-Ast İlişkileri:

Genel Sekretere karşı sorumludur.

Başvuru şartlarına uyan adaylar yazılı veya sözlü sınava tabi tutulacak olup, ilanda belirtilen vasıflara uygun olanların istenen belgeler ile Müracaatlarını şahsen BURHANİYE TİCARET ODASI Genel Sekreterliği’ne yapılmalarını ederiz

Son müracaat tarihi 15.12.2023 günü, saat 12:00’a kadardır.

 

 

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

1. Fotoğraflı özgeçmişi

2. Diploma sureti veya onaylı fotokopisi

3. Nüfus cüzdanı sureti,

4. Erkek adaylar için Terhis Belgesi sureti

5. Sabıka Kaydı