DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ 01-04 MART 2021

T.C. Ticaret Bakanlığı, TOBB, TİM koordinasyonunda, UİB ev sahipliğinde aşağıda yer alan program çerçevesinde 1-4 Mart 2021 tarihleri 14:00-16:00 saatleri arasında “Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri” gerçekleştirilecektir.

Online olarak gerçekleşecek seminere katılım ücretsiz olup; seminere katılmak isteyen üyelerimizin 25 Şubat 2021 Perşembe günü mesai bitimine kadar https://uib.org.tr/tr/event-register.html adresinden kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Seminer bitiminde katılımcılara “Katılım Sertifikası” verilecektir.

Seminerlere katılımınız Ticaret Bakanlığı tarafından sağlanan Devlet Yardımları, Ticaret Bakanlığı’nın güncel online hizmetleri ve günümüz dış ticaretinin en önemli konularında deneyimli uzmanların sunumlarını izleme, bu konularda bilgilerinizi geliştirme ve uygulamada karşılaşılan sorunlara yanıt alma olanağı sunacaktır. Mevcut ihracatınızın geliştirilmesi, yurt dışı pazarlardaki rekabet gücünüzün artırılması ve yeni pazarlara açılımınız açısından da büyük önem arz etmektedir.

NOT: Kayıt yaptıran üyelerimizin mail adreslerine 26 Şubat 2021 tarihinde katılım linki gönderilecek olup, üyelerimizin mail adreslerini doğru girmeleri önemlidir. Seminer sonunda aşağıdaki linkte bulunan Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri Değerlendirme Formunu da doldurularak (bilgi@burhaniyeto.org.tr) adresine iletmeleri önem arz etmektedir.

DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ PROGRAMI

DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ DEĞERLENDİRME FORMU

Kayıt için:  https://uib.org.tr/tr/event-register.html

Son tarih: 25 Şubat 2021