E-ticaret ve E-ihracat Kuruluşları Buluşmaları

Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT), e-ticaretin hızla büyüdüğü bölgeler arasında yer almaktadır. Son zamanlarda bu bölge ülkeleri tedarik konusunda çeşitli zorluklar yaşasa da kalite, potansiyel iş gücü ve konumu göz önüne alındığında, Türkiye bu ülkelere tedarikte ilk sırada yer almaktadır. Mevcut e-ticaret hacimlerini genişletmek isteyen markaların Türkiye’den satın alma isteği hızla artarken, bu durum Türk üreticilere çeşitli fırsatlar sunmaktadır. Bu kapsamda pazar hakkında detaylı bilgi sunmak ve yabancı firmalarla yerli tedarikçiler arasında birebir görüşme imkanı sağlamak amacıyla 10 Şubat 2023 tarihinde SNG ECOMMERCE CLUB MEET UP 3 etkinliği gerçekleştirilecektir.

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda çalışmalarını yürüten Güney Marmara Kalkınma Ajansı, Güney Marmara Bölgesinde imalat sektöründe faaliyet gösteren firmaların söz konusu etkinliğe katılarak Bölge ticaretinin artmasını hedeflemektedir. Etkinliğe giriş ücreti Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından karşılanacaktır. Bu ücrete her bir firma için 1 tercüman, 2 kişilik katılım hakkı, masa ve sandalye dahildir. Ulaşım, konaklama ve diğer giderler katılımcı firmaların kendileri tarafından karşılanacaktır.

Katılım kontenjanı sınırlı olup katılmak isteyen firmaların aşağıda yer alan excel tablosunu doldurarak aşağıdaki e-posta adreslerine 03.02.2023 tarihine kadar iletmeleri gerekmektedir. Gelen başvurular sektörüne, başvuran firmanın ihracat potansiyeline göre önceliklendirilecektir.

Balıkesir’de faaliyet gösteren firmalar için: balikesiryatirim@gmka.gov.tr

Çanakkale’de faaliyet gösteren firmalar için: canakkaleyatirim@gmka.gov.tr

Excel Formunu indirmek için tıklayınız...

Etkinlikle İlgili Bilgiler

Tarih: 10.02.2023

Yer: JW Marriot Hotel İstanbul

Detaylı Bilgi: https://worldef.net/sng-ecommerce-club/tr/etkinlik/