GİRİŞİMCİLİK, E-TİCARET VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ KONFERANSI

Sayın Üyelerimiz;

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, Turkcell CEO’ su Kaan Terzioğlu, Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Uğur, Markafoni CEO’ su İlker Baydar, SefaMerve.com CEO’ su Mehmet Metin Okur, Düşyeri CEO’ su Ayşe Şule Bilgiç, Gitti Gidiyor Satış Yönetim Müdürü Bahadır Kılıç, Kariyer.net Bölge Müdürü Gülşah Ağralı ve ülkemizin önde gelen markalarının yöneticilerinin katılımıyla Girişimcilik, E-Ticaret ve İletişim Teknolojilerinin konuşulacağı konferansa teşriflerinizi rica ederiz. Balıkesir Sanayi Odası ve Balıkesir Ticaret Odası ev sahipliğinde 09.03.2017 Perşembe 12:00, Balkonuk Center da gerçekleşecek etkinliğe ücretsiz kayıt ve detaylı program için www.teknolojibulusmalari.com adresini ziyaret edebilirsiniz.