GUATEMALA EKONOMİ BAKANI SN. ACISKLO VALLADARES URRUELA’NIN ÜLKEMİZİ MUHTEMEL ZİYARETİ HK

Ticaret Bakanlığı’ndan gelen yazıda, Ticaret Bakanımız Sn. Ruhsar Pekcan’ın daveti kapsamında Guatemala Ekonomi Bakanı Sn. Acisklo Valladares Urruela’nın 2019 yılının Mayıs ayında ülkemizi ziyaret etmesinin beklendiği bildirilmektedir.

Bu itibarla, Guatemala Ekonomi Bakanının ziyareti kapsamında görüşmelerde dile getirilecek hususlara ilişkin ülkemiz ile Guatemala arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne iletilmek üzere en geç 11 Mart 2019 Pazartesi günü saat 17.00'a kadar odamıza (E-posta: bilgi@burhaniyeto.org.tr ) iletilmesi beklenmektedir.

Üyelerimize duyurulur.