İKİNCİ EL MOTORLU KARA TAŞITLARI MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAVLARI BURHANİYE TİCARET ODASINDA

Sayın Üyemiz,

Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu ve Danışmanı Mesleki Yeterlilik Belgesi alım süreci ile ilgili bilgi notumuz ektedir. Başvuru alımına başlanılmış olup, formlar ekte tarafınıza sunulmaktadır.

Bilgi notunda da ifade edilmiş olan ve aşağıda yazmış olduğumuz evrakların Burhaniye Ticaret Odamıza en geç 17/08/2018 tarihi saat 15.00’e kadar iletilmesi gerekmektedir. Sınav tarihi ayrıca  Burhaniye Ticaret odası tarafından bildirilecektir.

Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla,

Nasıl Başvuru Yapılacak?

Sınavlara ön başvuru yapmak için;

• TOBB MEYBEM tarafından gönderilen ekte sunulmuş olan başvuru formlarının ıslak imzalı olarak doldurulması,
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi ve
  • 2 adet fotoğraf ibraz edilmesi yeterlidir.
  • Sınav ücretinin yatırıldığına dair banka dekont

Banka bilgileri

• İş Bankası

Meybem mesleki yeterlilik

İban: TR57 0006 4000 0014 2011 1580 36 hesaba

Para Yatırılması Hakkında Önemli Not:

Lütfen Ücretleri Yatırırken, Ad-Soyad, TC Kimlik No  Bilgilerini Dekontun Açıklama Kısmına Yazınız.

İkinci El Motorlu Kara Taşıtları MYB-Bilgi Notu

Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Danışmanı Seviye 4- Elektronik Başvuru Formu