PANDEMİ SORUMLUSU SERTİFİKA PROGRAMI HK.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi eğitim ve öğretime katkı sağlayarak nitelikli işgücü ve iş piyasasının desteklenmesini hedeflemektedir. Aralık 2019’da Çin’de ortaya çıkarak ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19’la mücadele edilirken aynı zamanda normalleşme süreci başlamış olup bu süreçte tüm kurumlarca ihtiyaç duyulan pandemi ve hijyen temelli “Pandemi Sorumlusu Sertifika Programı” üniversitemiz akademisyenlerince hazırlanmıştır. Bu program mevcut şartlar dikkate alınarak uzaktan öğretim olarak uygulanacak olup eğitim sonunda başarılı olanlar sertifikalandırılacaktır. Bu programın kuruluşlarda çalışma ortamlarının, süreçlerinin yeni normale geçiş sürecine göre düzenlenmesi ve devlet tarafından alınan – alınacak kararlara uyarlanmasına da katkı sağlayacağı düşünülmektedir.

Pandemi ve normalleşme sürecinde kontrolün sağlanmasına yönelik olarak işletmelerinizde görev yapan ya da yapmak isteyenlere duyurulur.

Ayrıntılı bilgi için; https://sayem.subu.edu.tr/egitimler/uzaktan-egitim/saglik-egitimleri/pandemi-sorumlusu-sertifika-programi