Sigorta Acenteleri İl Delegeliği Seçimi Hk.

Sayın Üyemiz;

Balıkesir Ticaret Odasının 12/06/2023 tarih 21304621-E.2018 sayılı yazılarına istinaden; “5684 sayılı Sigortacılık Kanunu uyarınca TOBB ile Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı tarafından ortaklaşa belirlenerek 06.04.2009 tarihinde yürürlüğe konulmuş olan ‘Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi ile Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Seçimlerine Dair Usul ve Esaslar ‘ doğrultusunda, Sigorta Acenteleri İl Delegeliği Seçimleri, Balıkesir Ticaret Odası tarafından 7 Temmuz 2023 Cuma günü gerçekleştirilecektir. Seçim günü oy kullanma süreci saat 09:30'da başlatılacak olup, bu süre saat 16:30'da sona erecektir.

İl delegeliği adaylığı başvurular ise, Balıkesir Ticaret Odası tarafından 3 Temmuz Pazartesi gününden itibaren kabul edilmeye başlanacak olup, söz konusu başvuruların alımına ilişkin süre 05.07.2023 Çarşamba günü mesai bitimi itibariyle sona erecektir. Söz konusu Esaslar'a uygun olduğu tespit edilen adaylara ilişkin bilgileri içeren liste, 6 Temmuz Perşembe günü Balıkesir Ticaret Odası ilan yerlerinde asılmak ve internet sitelerinde yayımlanmak suretiyle seçim sonuna kadar ilan edilecektir.

Diğer yandan, seçmen listelerine, TOBB 'nin http://www.sigorta.org.tr  adresli internet sitesinden ulaşılabilmekte olup, İl delegeliği seçimine katılacak Sigorta Acenteleri listesinin Balıkesir Ticaret Odası ilan yerine 13.06.2023 Salı ve 14.06.2023 Çarşamba günü asılacak ve www.bato.org.tr adresinde ilan edilecektir.” Denilmektedir.

Detaylı Bilgi için Balıkesir Ticaret Odası ‘nın 0 266 244 68 68 telefon numarasından Sigortacılık Birimi ile irtibata geçilmesi gerekmektedir.

Saygılarımızla.