Uluslararası Balıkesir Kahvaltı Festivali

Sayın Üyemiz;

Gastronomi sektöründe lider olan ve sektörde ilerlemek isteyen firmaları, tüketicilerle ve toptancılarla buluşturmak üzere ve Balıkesir’in marka şehir olmasına katkı sunmak üzere Güney Marmara Kalkınma Ajansı organizatörlüğünde 26-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında Balıkesir Avlu’ da ‘’Balıkesir Uluslararası Kahvaltı Festivali’’ gerçekleştirilecektir.

Öncelik kahvaltı konseptine uygun firmalar olmakla birlikte gıda sektöründeki tüm firmalar festivale dahil olabilir. Peynir, zeytin, zeytinyağı, yumurta, sucuk, bal, reçel, ekmek başta olmak üzere üretici veya satıcı firmalar, et işleme tesisleri, restoranlar, toptancılar, e-ticaret şirketleri, oteller, turizm şirketleri, kooperatif, birlik ve dernekler projeye katılabilirler.

Katılımcı firmaların sahip oldukları online satış platform linkleri Hayat Dolu Balıkesir web sayfasında (www.balikesir.com.tr) yayınlanacak.

Festivale katılarak stant açmak isteyen firmalara stantları hazır şekilde teslim edilecektir. Bir stant 4 metre uzunluk ve 3 metre derinlikten oluşacaktır. 12 metrekarelik hazır stant için katılımcı firmalar 12.500 TL + KDV organizasyon katılım ortaklığı bedeli ödeyeceklerdir.

52 firmanın katılımının planlandığı festivalde alınacak katılım bedeli organizasyon bütçesinin bir kısmının karşılanmasında kullanılacaktır. Firmalar stantlarında istediği tasarımları uygulabileceklerdir. Firmaların kendi istekleri kendileri tarafından karşılanacaktır. Dileyen firmalar birden fazla stant kiralaması yapabilmektedir.

Saygılarımızla…

 

Katılım ve Detaylı Bilgi İçin:

https://www.kahvaltifest.com

Halil AYDOĞAN

GSM: 0507 099 81 77

Tel: 0266 244 20 00