VENEZUELA

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden odamıza gelen yazıda, Ticaret Bakanlığı’nın ilgili kayıtlı yazısında, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Aralık ayı başında Venezuela’ya bir ziyaret gerçekleştirmesinin öngörüldüğü bildirilmektedir. Söz konusu ziyaret öncesi hazırlıklarda yararlanmak üzere, Venezuela ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında üyelerimizin görüş ve önerilerinin sorulduğu bildirilmiştir.

Bahse konu ziyaret ile ilgili üyelerimizin görüş ve önerilerinin iletilmek üzere 15 Kasım 2018 Perşembe günü mesai bitimine kadar Odamıza (E-posta: bilgi@burhaniyeto.org.tr ) iletilmesi gerekmektedir.

Üyelerimize duyurulur.