YAPAY ZEKÂ EĞİTİM VE FARKINDALIK PROJESİ KAPSAMINDA MAKİNE ÖĞRENMESİNE GİRİŞ EĞİTİMİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından odamıza iletilen yazıda, TOBB, TOBB ETÜ ve Global Al Hub iş birliğinde gerçekleştirilen Yapay Zekâ Eğitim ve Farkındalık Projesi kapsamında "Makine Öğrenmesine Giriş Eğitimi" gerçekleştirileceği ve bu eğitimde, Python ile Machine Learning projeleri oluşturmak için gerekli becerilerin kazandırılması hedeflenmekte olup eğitimde uygulamalı bir şekilde denetimli ve denetimsiz makine öğrenimi algoritmaları ele alınacağı belirtilmektedir.

Söz konusu eğitim; 22-26 Mart 2021 tarihleri arasında 19:00- 21:00 saatlerinde online olarak gerçekleştirilecektir. Ücretsiz olacak eğitim sonrasında katılımcılara sertifika verilecektir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.