ADRA'FEST 2024

Burhaniye Ticaret Odası olarak paydaşlarından birisi olduğumuz ADRA'FEST festivalinin 2024 yılı için düzenleyeceği etkinlik; Ören-Adramytteion Derneği öncülüğünde ve keman virtüözü Cihat Aşkın’ın sanat yönetiminde bu yıl ikincisi 9-18 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup, yüzü aşkın sanatçının sahne alacağı klasik müzik konserleri ve kültür-sanat etkinlikleri ile Adramytteion’un ve Balıkesir ile Edremit Körfezi’nin zengin mirasını uluslararası bir platformda sergilenecektir.

ADRA’FEST, Adramytteion Araştırmaları Heyeti’nin Burhaniye-Ören’de bulunan Adramytteion Antik Kenti ve Körfez’deki etkisi altındaki alanlarda 12 yıllık çalışmalarıyla oluşturulan Edremit Körfezi’nin kültür envanterine dikkat çekmeyi amaçlayan bir farkındalık projesidir. “Dönüşüm” temasıyla bu yılki ADRA’FEST, Balıkesir ilimizi ve Körfez Bölgesi’ni uluslararası sanatsal ve kültürel bir ağ haline getirmeyi hedeflemektedir.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Kent Konseyi, Burhaniye, Edremit, Ayvalık, Gömeç ve Havran belediyeleri, Balıkesir Üniversitesi, Balıkesir, Ayvalık, Burhaniye ve Edremit Ticaret Odaları ile çok sayıda zeytinyağı ve turizm işletmeleri, ADRA’FEST’in bu dönüşümü gerçekleştirmesine olanak sağlayan destekçiler arasında yer almaktadır. Burhaniye Ticaret Odası olarak bu önemli etkinliğin bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

“Uluslararası ADRA’FEST 2024 Festival Akademisi” kapsamındaki klasik konserler ve kültürel etkinliklere katılımınız bizleri onurlandıracaktır. Özel etkinlik davetiyelerinize ve program bütününe ekten ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,


Festival Programı: