Beypazarı Ticaret Odası Yöneticileri, Burhaniye Ticaret Odası'nı Ziyaret Ederek Akreditasyon Faaliyetleri Kapsamında Kıyaslama Çalışmaları Gerçekleştirdi.

Beypazarı Ticaret Odası Yöneticileri, Burhaniye Ticaret Odası'nı ziyaret ederek Akreditasyon Faaliyetleri Kapsamında Kıyaslama Çalışmaları Gerçekleştirdi.

Beypazarı Ticaret Odası, TOBB Akreditasyon Standardı gereği Akreditasyon Sürecindeki odaların iyi uygulamaları örnek almak ve paylaşmak amacı ayrıca geliştirmeye açık yanların tespiti ile kendi odalarında uygulanması mümkün örneklerin görülebilmesi için Burhaniye Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde bir araya geldi.

Burhaniye Ticaret Odası'nda gerçekeleşen görüşmede, Burhaniye Ticaret Odası Genel Sekreteri Ersel Pazarbaşı, oda personelleri Merve Birtane ve Kaan Akbaş, Beypazarı Ticaret Odası Genel Sekreteri Mehmet Yurdakul ve Beypazarı Ticaret Odası Genel Sekreter Yardımcısı ve aynı zamanda Akreditasyon Sorumlusu olan Raziye Uzunoğlu hazır bulundu.

Yapılan Kıyaslama çalışması kıyaslamaya katılan odaların benzer süreçleri için yapılmış olup, her oda kendi süreçlerinde iyileştirmeye açık yönlerin tespitine çalışmıştır.

Gerçekleşen ziyarette Burhaniye ilçesinin genel ekonomik yapısı hakkında da bilgi aktaran Genel Sekreter Ersel Pazarbaşı, akreditasyon kıyaslama çalışmalarının, yıllık iş planlarının hayata geçirilmesinde, güçlü ve zayıf alanların görülmesi açısında büyük fayda sağladığını süreç geliştirme çalışmalarına iki Oda için de katkı sağladığını belirtti.

Beypazarı Ticaret Odası heyeti tarafından gerçekleştirilen ziyaretin her iki oda için faydalı olmasını temenni eder, Beypazarı Ticaret Odası Genel Sekreteri Mehmet Yurdakul ve Beypazarı Ticaret Odası Genel Sekreter Yardımcısı Raziye Uzunoğlu'na gerçekleştirdikleri ziyaret için teşekkürlerimizi sunarız.


Gerçekleştirilen ziyaretten fotoğraflar: