KOSGEB Girişimci Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Kosgeb Balıkesir İl Müdürü Dr. Deniz Timurçin, KOSGEB Kobi Uzman Yardımcısı Uğur Şeker ve beraberindeki heyet KOSGEB'in yeni faaliyete geçirdiği destekleri tanıtmak amacıyla odamıza ziyaret gerçekleştirdi.

14.08.2024 tarihinde odamız toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya son 3 yıl içerisinde kurulmuş ve KOSGEB'in İş Geliştirme Desteği kapsamında destek sağlayabileceği nace kodlarına sahip olan üyelerimize ulaşılarak katılımları amaçlanmıştır.

Toplantıda KOSGEB Kobi Uzman Yardımcısı Uğur Şeker'in KOSGEB tarafından sunulan Girişimci Destek Programı'nın hangi sektörlere destek sunduğu, destek miktarının ne kadar olduğu ve destek programına nasıl katılım sağlanabileceği gibi hususların aktarılarak başlayan toplantı daha sonrasında katılımcıların sorularına gerek Kosgeb Balıkesir İl Müdürü Dr. Deniz Timurçin gerekse de KOSGEB Kobi Uzman Yardımcısı Uğur Şeker'in cevaplamasıyla sona erdi.

Gerçekleştirdikleri ziyaret ve yaptığı bilgilendirmeler için Kosgeb Balıkesir İl Müdürü Dr. Deniz Timurçin, KOSGEB Kobi Uzman Yardımcısı Uğur Şeker ve beraberindeki heyete teşekkürlerimizi sunar, aktardıkları bilgilerin üyelerimize yararlı olmasını temenni ediyoruz.