Balıkesir Oda ve Borsaları Olağan Müşterek Toplantısı Gerçekleştirildi

Balıkesir’in ekonomik geleceğini şekillendirmek adına önemli bir adım olan Balıkesir Oda ve Borsaları Olağan Müşterek Toplantısı, 14 Oda ve Borsanın Yönetim Kurulu, Meclis Başkanları ve genel sekreterlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Balıkesir Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Rahmi Kula başkanlık ederken, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Sn. Nazmi Yarış ve Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Sn. Mehmet Çetin de il oda ve borsalarını temsilen divanda yer aldı.


Toplantı, Balıkesir’in ekonomik kalkınmasını hızlandıracak projelerin ve şehrin geliştirme stratejilerinin değerlendirildiği bir platform olarak öne çıktı. Oda ve borsa başkanları, Balıkesir’i daha ileriye taşımak için atılacak adımlar hakkında fikir alışverişinde bulunurken, yerel ticareti destekleyecek ve şehrin ekonomik büyümesine katkı sağlayacak projeler üzerinde detaylı istişarelerde bulundular.


Kent ekonomisine katkıda bulunma ve yerel iş dünyasını destekleme çabalarının bir parçası olarak gerçekleştirilen bu önemli toplantı dolayısıyla, ev sahipliği yapan Sn. Rahmi Kula, Sn. Nazmi Yarış ve Sn. Mehmet Çetin’e misafirperverliklerinden ötürü; değerli katkı ve destekleri için ise tüm oda ve borsa başkanlarına teşekkür edildi.