Burhaniye Ticaret Odası, Sanayi Sitesi İçin Ziyaretlerde Bulundu

Burhaniye Ticaret Odası, bölgesel ekonomik kalkınma ve istihdam artışı hedefleri doğrultusunda önemli bir adım atarak, Sanayi Sitesi Projesi için çalışmalarına hız verdi. Başkan Hasan Varol, Meclis Başkanı Erhan İnam ve Genel Sekreter Ersel Pazarbaşı’ dan oluşan heyet, projenin inşaat aşamasına geçebilmesi için bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Sanayi sitesi projesinin hayata geçirilmesiyle bölge işletmeleri, güvenli bir iş ortamında faaliyet gösterme imkanı bulacak. Bu, hem firmaların daha etkin bir şekilde faaliyet göstermelerine olanak tanıyacak hem de istihdam hacmi ile üretim kapasitelerinde artışa yol açacaktır.
Yapılan ziyaretler sırasında, Başkan Hasan Varol ve Meclis Başkanı Erhan İnam, proje detaylarını ve beklentilerini aktardı. Projenin hayata geçirilmesiyle birlikte, bölgedeki ekonomik etkinlik artacak, elde edilen katma değerler artış gösterecek ve üretim miktarının çeşitlenmesi, ihracat hacminin gelişmesine ivme kazandıracaktır.
Başkan Varol, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, "Sanayi Sitesi Projesi, ilçemizin ekonomik gelişimine önemli bir katkı sağlayacak. Bu projenin hayata geçirilmesiyle birlikte, Burhaniye ekonomisi daha güçlü, istihdam olanakları daha geniş bir hal alacak." dedi
Proje, bölgenin ekonomik kalkınması ve işletmelerin rekabet gücünün artırılması adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.