Burhaniye Ticaret Odası, TOBB 80. Mali Genel Kurul Toplantısına Katıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 80. Mali Genel Kurul Toplantısı 15-16 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleştirildi. Toplantının ilk günü, TOBB İkiz Kuleler’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla başladı. Bu özel günde TOBB Delegelerine 10 yıllık hizmetleri vesilesiyle "Hizmet Şeref Belgesi" takdim edildi. Toplantının ikinci günü ise TOBB ETÜ’de devam etti. Başkan Hisarcıklıoğlu ve TOBB Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliği yaptığı genel kurulda, çeşitli komisyonların sunumları gerçekleştirildi. Hesapları İnceleme Komisyonu, Mevzuat Komisyonu, Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu, Dilekleri İnceleme Komisyonu, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu, Dış İlişkiler Komisyonu, Vergi Komisyonu, Ekonomi Politikası Komisyonu ve Basın ve Yayın Komisyonu toplantıda sunuşlarını yaptı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, genel kurul konuşmasında yıl boyunca gerçekleştirilen faaliyetlere ve iş dünyasının gündemindeki konulara dikkat çekti. Genel Kurulda ayrıca, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB Konsey Başkanları, TOBB Delegeleri ve 365 Oda ve Borsa temsilcileri hazır bulundu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 80. Mali Genel Kurul Toplantısına Burhaniye Ticaret Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Varol, Meclis Başkanı Erhan İnam ve Genel Sekreter Ersel Pazarbaşı katılım sağladı.