BURHANİYE TİCARET ODASI YÖNETİMİ SANAYİ SİTESİ PROJESİ İÇİN ANKARADA

Burhaniye Ticaret Odası Yönetim Kurulu, T.C. Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Fatih Turan ile görüşmelerde bulundu..

Burhaniye Ticaret Odası Heyeti, üyelerinin büyük iş yeri ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla başlatmış olduğu Burhaniye Ticaret Odası Sanayi Sitesi projesini görüşmek üzere Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Fatih Turan ile bir araya geldi .

Başkan Aysel , Burhaniye Ticaret Odası Sanayi Sitesi projesi çalışmalarında sona gelindiğini, imar plan tadilatlarının tamamlandığını , 2023 yılı içerisinde sanayi sitesinin finansmanını hazırlayıp inşaatına başlamayı hedeflediklerini ifade etti.

Burhaniye Zeytin ve Zeytin Ürünleri işleme İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi’nin imar plan tadilatlarının gerçekleşmesinde vermiş oldukları destek için Genel Müdür Fatih Turhan’ a teşekkürlerini ileten başkan Aysel, Organize Sanayi Bölgesinde hayata geçirilecek Arıtma tesisinin ihale aşamasını değerlendirmesinin ardından, Burhaniye Organize Sanayi Bölgesi’nde tesis yatırımlarının girişimciler tarafından kararlılıkla sürdürülmekte olduğu ve en geç bir yıl içerisinde bölgede faaliyete geçen işletmelerin OSB Yatırımcılarının toplamına oranının yüzde 90' a ulaşacağı, gerek OSB gerekse BTO sanayi sitesi yatırımlarının hayata geçmesiyle bölge sanayisine ve istihdama çok önemli katkılar sağlayacağını söyledi.