Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Burhaniye Ticaret Odasını Ziyaret Etti.

Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve yönetim kurulu üyeleri Burhaniye Ticaret odasına ziyarette bulundu.

Burhaniye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aysel, Meclis Başkanı Hasan Varol, yönetim ve meclis üyelerinden oluşan heyetle Edremit Ticaret Odasını karşıladı.

Yapılan toplantıda ortak hareket edilebilecek proje ve planlamalardan bahsedilerek körfez bölgesi oda ve yöneticilerinin bu zamana kadar uyum içinde olduğu ve bundan sonrada ortak çalışmalar ve projeler geliştirerek ilçe odaklı değil bölge odaklı çalışmalar ortaya koyulmasının önemi konuşuldu.

İşbirliği kapsamında bölgeye fayda sağlayacağı düşünülen konular hakkında fikir alışverişi gerçekleştikten sonra Burhaniye Ticaret Odası’nın başta Balıkesir ve Çanakkale olmak ve devamında tüm Türkiye’ye hizmet verebilecek olan laboratuvarı ile ilgili bilgi verildi.

Yapılan görüşmeler ve bilgi alışverişinden sonra laboratuvarı tanıtan başkan Mustafa Aysel ziyaretleri için Ahmet Çetin’e teşekkürlerini iletti.