Balıkesir Tarım ve Hayvancılık Fuarı

Sayın Üyelerimiz,

Balıkesir Sanayici ve İş İnsanları Derneği'nden Gelen Yazıya Göre;

Balıkesir Sanayici ve İş İnsanları Derneği Hibe faydalanıcısı olarak; İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNE UYUM HİBE PROGRAMI kapsamında, “İklime Uygun Tarım” projesini uygulamaktadır.

İklime Uygun Tarım Projesinin amacı: “Kırsal alanların, genç¸ ve kadın çiftçilerin rekabet edebilirliğini ve iklim değişikliğine uyumlu sürdürülebilirliğini geliştirmek. “Projenin ana hedefleri arasında gerçekleştireceği nitelikli faaliyetler ile tarımsal üretimi iklim ile uyumlu hale getirerek sürdürülebilirliği sağlamak yer alıyor.

Proje ile iklime uygun tarım temalı Balıkesir ve Ülke tarımına çok büyük katkıları olacağı beklenen ve Balıkesir için bir marka değerine dönüştürülmesi arzulanan “Balıkesir Tarım ve Hayvancılık Fuarı” 1-5 Kasım 2024 tarihleri arasında Balıkesir Altıeylül İlçesi Ali Hikmet Paşa Spor Tesislerinde gerçekleştirilecek. Fuarın devamlılığının sağlanması, sürdürülebilir hale getirilmesi için paydaş kurumlarının katkısı büyük önem arz etmektedir.

Fuar’a katılmak isteyen üyelerimiz; 0 542 386 46 34 numaralı telefondan Yonca Hayırlıoğlu ile temasa geçebilirler. Fuar web adresi: balikesirtarimfuari.com

Saygılarımızla.