Türk Mutfağı Haftası (21-27 Mayıs 2025)

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Gelen Yazıya Göre;

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğünden Birliğimize iletilen yazıda, Türk  mutfağı  konusunda  farkındalık  yaratmak,  markalaşmak  ve  Türk  mutfağının  sağlıklı, geleneksel  ve  atıksız  özelliklerini  yurtiçi  ve  yurtdışında  vurgulamak,  bilinirliğini,  sürdürülebilirliğini sağlamak  amacıyla  her  yıl  kutlanan  Türk  Mutfağı  Haftası'nın  dördüncüsü  bu  yıl  21-  27  Mayıs 2025 tarihleri arasında kutlanacağı bildirilmiştir.

Saygılarımızla.

 


Ek 1- Türk Mutfağı Haftası (21-27 Mayıs 2025)

Ek 2- Yurt Dışı Etkinlikler Konsept Sunumu

Ek 3- Yurt İçi Etkinlikler Konsept Sunumu